Over Ons

Vanuit mijn eigen interesse in puur en eerlijk eten, ben ik eens om me heen gaan kijken. Iedereen is druk op zijn eigen manier. Bij veel mensen is eten iets dat ze ook nog moeten doen. Veel kant en klaar producten, sausjes uit zakjes. Eten is een primaire levensbehoefte, maar meestal doen we het maar even snel tussendoor. Iedereen mag uiteraard zelf weten wat en hoe ze eten, maar zijn we ons wel bewust van wat we echt eten of doen we maar wat.

In mijn workshops wil ik laten zien dat je met pure en eerlijke producten en met je eigen pannen, potten, oven, etc. lekker kunt koken, zonder kunstmatige toevoegingen.

Ben je ziek, allergisch, of mag je om andere redenen bepaald voedsel niet; kreeg je een lijstje mee van de arts wat je niet meer mag en wat nu…. Waar begin je met een start voor de nieuwe gerechten met ingredienten die je wel mag.

Ik geef workshops om samen met jou weer lekker te koken met de producten die je wel mag. Samen een aantal gerechten maken die jij, maar ook de rest van de familie lekker vindt. Een nieuw begin maken.